Nedräkningen: Förpliktelsen (2 dagar kvar)

2 dagar kvar till valet och politikers eventuella spelmissbruk, skulder hos kronofogden eller alkoholism säger mig ingenting om deras idéer, politiska hederlighet eller syn på moraliska förpliktelser oss människor emellan. Jag längtar att höra mer om det senare men inser att närheten till söndagen inte triggar de bästa förutsättningarna för det. Samtidigt fortsätter mötena i de mindre formaten, vid middagsbord, på fb och i Vitabergsparken där Schyman i kväll håller homeparty i megaformat för ytterligare några tusen till. 2 dagar kvar och den blå planet vi delar ska susa fram ytterligare tre och en halv miljon kilometer längs sin omloppsbana innan vallokalerna slår upp. Vi hinner några samtal till.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>