Nedräkningen: Vidsträcktheten (7 dagar kvar)

7 dagar kvar till valet och jag står på Åreskutans topp. Med vidsträckta vyer åt alla håll funderar jag på innebörden av att det är vi själva som gett oss makten att bestämma. Inte skogarna, inte sjöarna, inte bergen runtomkring. Inte de sju hönsen på pinnen i pappas ombyggda redskapsbod. Om jag lånade min röst till dem, hur skulle valet nästa söndag komma att se ut?
7 dagar kvar och på natten väcks jag av min kille som just sett norrskenet breda ut sig, vi öppnar fönstret och står stilla inför ljuset utanför. Väldigt böljande i grönt mot svart och jag tycker att det viskar.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>