Nedräkningen: Strömmarna (10 dagar kvar)

10 dagar kvar till valet och jag simmar bland siffror igen. FI tangerar fyraprocentsspärren. Jag tittar på rörelsetendenser bland sympatisörerna och ser rödgröna väljare färgas rosa, de blå vara fortsatt blå. Helt logiskt, ändå litet smärtsamt kan jag tycka. De partier som i mina ögon med störst kraft arbetat och arbetar för de feministiska perspektiven är de som blöder mest. I brant kurva nedåt V, MP följt av S, FP, SD, C, M och sist KD varifrån ingen i undersökningen planerar att ta steget till FI.
10 dagar kvar och framgång föder framgång. Jag längtar regeringsskifte, majoritetsregering och hoppas fortsatt ökning attraherar väljare från flera håll.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>