Nedräkningen: Barnbarnsbarnen (14 dagar kvar)

14 dagar kvar till valet och jag tänker på de barnbarnsbarn jag aldrig lär få, och samtidigt redan har. För alla barn är allas barn och min övertygelse att välja tåget före flyg, att ifrågasätta tillväxt, upprustning, kärnkraft och projektering av orörd natur, det gör jag för dem. I en tid när jag tvekar om mycket, är det skönt att glimtvis vila i tvärsäkerhet. För här är att givet, och när är lika med nu. 14 dagar kvar och jag skickar tacksamma tankar till kommande generationer, tydliga kompasser i en kortsiktig samtid jag lätt går vilse i.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>