Nedräkningen: Demonstationen (15 dagar kvar)

15 dagar kvar till valet och nazister ska marschera genom staden. Svenskarnas Parti. Jag tänker att motdemonstration är ett olyckligt ord. Som påstådd motdemonstrant vill jag snarare påminna mig om allt jag är för. Jag påminner mig också om att det är idéer och handlingar jag tar avstånd från och inte människorna som gör dem, en påminnelse jag tror mig behöva, rädsla och frustration utmanar mina förmågor att handla som jag vill. 15 dagar kvar och jag hoppas på en kraftfullt fredlig demonstration som försvarar och visar människans goda förmågor med besked.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>