Nedräkningen: Trafiken (16 dagar kvar)

16 dagar kvar till valet och jag lär mig att Tallin infört nolltaxa i kollektivtrafiken, att New Delhi på bara elva år byggt ett helt nytt tunnelbanesystem med 139 stationer, att färre unga väljer att ta körkort och att biltrafiken i Stockholm minskar. Lööf möter Romson i SVT. På Miljöpartiets hundring i bensinskatt svarar Centern med bidrag till nya bilinköp. Jag undrar om Lööf på riktigt tror att hennes lösning är bättre, och hur mycket Romson egentligen vill höja för att möta frågans allvar fullt ut. 16 dagar kvar och jag funderar på om väljarskaran verkligen är så ängslig som förslagen ger vid handen.
Och om så är, vad sjutton som ska rädda oss då.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>