Jag och mig själv (abbalåten)


(Kul med rörlig bild förstås, men studioinspelningen är starkare. Följ länken nedan istället.)

Spisar glömda och gömda abbalåtar på Spotify och slås åter av den briljanta Me and I. Ekande trummor på avstånd och elektroröster som lyckas fånga något så stort som den goda reflektionens väsen, skillnaden och mötet mellan associerad och dissocierad upplevelse. ”Sometimes when I’m mad, there’s a part of me that seems to be a little sad. Sometimes when I scream, there’s a voice in me that says ’You shouldn’t be so mean’. Part of me is acting while the other stands beside”, genialt popförpackat. Att den också konstaterar att vi alla är freaks gör inte låten sämre. Den får bli öppningsspåret på Radio Rindå:s marslista som härmed publiceras: Radio Rindå: Mars 2013. (Vill du prenumerera för egen lyssning klickar du +Subscribe i spotifysidans överkant).

Månadslistor tidigare i år hittar du här:
Radio Rindå: Februari 2013
Radio Rindå: Januari 2013

Har du själv en favoritlåt/-lista just nu? Posta gärna.

 

Share

One thought on “Jag och mig själv (abbalåten)

  1. Pingback: Det Sverige jag vill leva i | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>