Matt matträning

Om jag prompt ska skriva något om trettioendagarslöftet idag får det bli kort, för det blev också träningen. Jag är i Göteborg för jobb och bor på ett hotell utan gym. Istället var erbjudandet att köpa en kupong i receptionen och gå till ett annat ställe i närheten vilket var ett alltför stort projekt och då jag dessutom inte har med mig några gympaskor var valet givet. Istället testade jag mattan på hotellrummet och utförde armhävningar och situps tills magmuskler och armar darrade. Det behövs inte jättemånga upprepningar för att jag ska nå dit, så dagens pass blev alltså rätt kort men bättre det än inget och nu är också golv-på-hotellrums-träning testat. Synd det inte funkade bättre med tanke på att jag ofta befinner mig just i den miljön.

Även om motionsstunden gick över rätt fort tog det ändå så pass lång tid att jag inte hann besöka Trädgårdsföreningen denna gång. Det är en sorg och det sved i hjärtat när jag senare på kvällen passerade utanför dess portar.

Share

One thought on “Matt matträning

  1. Pingback: Det Sverige jag vill leva i | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>