Till fots i Karlstad

För att säkra en god träningsrutin är planering är a och o, men det gäller att också planera in rätt grejer. Inte som i dag då jag i kalendern stoppat in jobbmöten och resor tätt från tidig morgon till sen kväll. Det är svårt att motionera på ett tåg, ännu knepigare i kombination med ett möte eller hållandet av en föreläsning. Då är det tur att jag bestämt att en promenad gills också, om den går i stadig hastighet och är nog lång.

Karlstad är rätt öde en kväll vid elvasnåret kan härmed meddelas. Åtminstone just den här.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>