Masstart

Har ställt klockan på tidigt och sitter spänd vid teven där sekunderna räknar ner. Snart drar Vasaloppet 2013 igång. Masstart alltså, jag älskar det. Kamerahelikoptern hovrar över folkhavet och jag påminns om den peppiga känslan jag känner varje år ståendes i startfållan inför att Midnattsloppets startskott skall fyras av. Som jag önskar att jag alltid var en av tio tusen samtidiga löpare och vägen, så fort jag snörde på mig skorna, kantades av glada främlingar ropandes heja åt mitt håll! Då vore motion en enkel sak och jag i en helt annan form än nu. Fast jodå, jag uppfyllde marslöftet till mig själv också idag och promenerade dryga timmen från Mariatorget i syd till Filmhuset i norr.

Förresten har jag beslutat mig för att inspireras av #Blogg100 och även slipa bloggvanan under den månad som heter mars. Ett motionstillfälle dagligen, tillika ett inlägg här. Såväl #Blogg31 som #trettioendagarslöftet rör sig vidare mot en ny vecka.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>