Sköna svängningar

Gärdet, 15:12

Om någon hade sökt upp mig i början av mars 1998 och sagt till mig att om precis femton år ska du sitta ordförande för Kulturrådets referensgrupp för fria teatergrupper och med gott humör och en skön känsla av ansvar fördela ordet mellan nio av de smartaste personerna i scenkonstsverige, hade jag sannolikt svarat: – Kulturrådet, vad är det?
Tänker på detta och på att femton år är både lång och kort tid.

Välkomnade i dag fyra nya kloka partners i referensgruppen och njöt goda samtal från morgon till kväll med utsikten från Filmhuset dramatiskt pendlande mellan hopp och förtvivlan och tillbaka igen. Och jodå, jag rörde på mig också. En lång morgonpromenad nordösterut genom sovande stad.


Gärdet, 17:03

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>