Punka igen

 

Till de mer otippade färdigheterna jag utvecklat sen jag kom till den sydafrikanska bushen hör onekligen däckbyten. Detta är tredje gången, och nu går det rätt fort. Litet längre tid tar det att sedan laga det trasiga däcket, men det går det med! Jag som tidigare trodde att ett trasigt däck åtgärdades genom att lämna in det på en verkstad, alternativt byta det mot ett nytt. Nu vet jag bättre.

Första däckbytet kvarstår ändå fortfarande som det mest dramatiska. Jag hoppas det fortsätter att vara så.

Share

One thought on “Punka igen

  1. Pingback: So long Siyafunda! | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>