Morrhår i mörkret

Att köra med nattlampan är en säker stämningshöjare. Det omfamnande mörkret, kvistarna som stryker längs bilen, ljuskäglan som vi panorerar från sida till sida, igen och om igen. Så där! Ett lejon …kanske två. Jo, två unglejon är det, sannolikt barn till någon av lejonhannarna Xinpoko och Masana som vi mötte i natten förra veckan. De kisar mot oss en kort stund och fortsätter sedan vidare in i skuggorna.

Share

2 thoughts on “Morrhår i mörkret

    • Ja Karin, varje dag är liksom ett pärlband av dem. Smått och stort, allt på sitt sett lika fascinerande och för mig tidigare okänt. När jag lagt mig på kvällen och summerar dagens händelser är det alltid svårt att förstå att de alla skett under bara en dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>