Jul på savannen

Merry Christmas, happy holiday, och skål! Så säger vi till varandra denna första dag på den sydafrikanska savannen, julafton 2012. Redan fyllda av massivt många upplevelser och längtan att dela. Det kommer mera, ty nu finns internet i bushen! Fridfulla helghälsningar till alla, både här på plats och där hemma. De varmaste av kramar från (typ) den varmaste av platser (här är just nu +36 grader).

Vi skålar. Med varandra, för girafferna, för gnuerna och för zebrorna som tittar på.

Lite dammigt där bakom till höger, men ändå: zebror!

Två av alla gäster som bjöd in sig själva till kvällens kalas.

…och i fonden detta. Lägg märke till molnen som imiterar berget under dem.

…och ovan oss denna. Samma måne! Över alla. Hoppfullt sammankopplande.
God jul vänner!

Share

6 thoughts on “Jul på savannen

  1. Och så sitter man vid skrivbordet i landet Halland och hamnar – genom ett klick – i Sydafrika, bland gnuer och giraffer!

    God Fortsättning till er båda och hoppas på spännande inlägg framöver!

    • Tack Elisabet, god fortsättning också till dig! Så roligt att du läst. Vi har bara varit här i ett par dygn ännu, men redan sett mer än jag nånsin kunnat tro att jag någonsin skulle få se. Fortsättning följer, var så viss! Redan nu kan du läsa om ett nattligt möte med ett gäng hyenor. Mycket spännande.

    • Käraste Jorun! Hisnande, omtumlande och underbart är precis rätt ord att använda. Ibland kommer jag på mig själv med att sluta andas en stund. Du skulle älska girafferna. Av alla djur vi sett hittills har de en av topplaceringarna, jag kan inte se mig mätt. Så liksom snälla, nyfikna och samtidigt helt grandiosa. Inte helt olika dig helt enkelt. :-)

  2. Pingback: Hyenor i natten | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>