Sommaren är här!

Varje sensommar de senaste åren konstaterar jag och mina sambos att vi nästkommande år knappast behöver köpa fler frön. Ett halvår senare står vi där, med fler påsar än nånsin tidigare. Det är en underbar känsla.

Detta år har vi gjort genidraget att lägga en gemensam beställning tillsammans med andra trädgårdstomtar, för att efter leveransen dela upp innehållet i de oftast generöst fyllda påsarna. Detta ska ske under en snar frömiddag som jag längtar mycket till.

Share

4 thoughts on “Sommaren är här!

  1. Pingback: Recept på en lyckad frömiddag | rindå.se

  2. Pingback: Fröbytardag « Skogsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>