Vänner genom cyberrymden

Den som kallar bloggande för ytligt trams och de som säger att internet bara är för ungdomar, har inte följt kontakten mellan min pappa i Jämtland och Elisabet och hennes pv på västkusten.

För några år sen visste ingen av dem om den andra, men hittade snart varandras bloggar, pappas blogg på kustvagen.blogspot.com och Elisabets på cikoriatva.blogspot.com. Så kom de att uppdatera, kommentera, gilla varandras bilder och så småningom mötas. Första gången på en bloggträff som Elisabet anordnade för ett helt gäng av hennes vänner från cyberrymden. Därefter om somrarna såväl vid hallandskusten som vid Alsensjöns strand.

Och nu till det uppmuntringslotteri som Elisabet och pv drog igång på bloggen strax innan jul, kanske det finaste internet har att bjuda på just nu. Och till det faktum att min pappa idag mottog ett av andraprisen.

Lottdragning i söder…

…och en uppmuntrad vinnare i norr.

Share

3 thoughts on “Vänner genom cyberrymden

 1. Å, jag fattade aldrig att bilden under också var en film ,-)
  Nu har vi tittat.

  Gunnar, du förstår väl att du ska skölja av snäckskalen .., jag lägger dem i en sil bara och låter dom duschas, annars blir det ju hemskt sandigt!
  Jaha, det förstod du ,-)

  Tack till dig också Jocke, det här var ju roligt att se hur det går till när paketen kommer fram.

  • Tack igen för det fina innehållet i våffelpaketet ;-)
   Jocke o Stefan har nu dragit hemöver till Stockholm så nu är det bara jag och katten Vira här i huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>