Väntan är över!

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Så är det. Men idag är väntan över och det är fest! Stans bästa glassmakeri 18 smaker har om möjligt blivit ännu bättre – ny flott placering av glassdisken närmare dörren vilket gör att du ännu snabbare möts av de alltid lika välkomnande glassmakarnas leende, och såklart lika ekologiskt som alltid. Dubbelt hurra! Alltid lika svårt att välja bland de välfyllda trågen, det fick bli klassikern polka, ihop med blåbär, kardemumma-kanel och pistage.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>