Hopp i fotoalbumet

Jag känner mig snuvad på våren, hur kunde det bli så vintrigt igen? Så bläddrar jag bland fjolårets bilder och hittar denna, grannens terrass 1 februari 2010. Må hända känns våren ännu fjärran, men närmare än för ett år sen, det är den.

Share

4 thoughts on “Hopp i fotoalbumet

  1. Som gammal norrlänning blir jag alltid lite förvirrad vid den här tiden på året i Stockholm då så många av mina vänner och kollegor börjar yra om vår. Det är ju februari! Att du som gammal snökung också skulle tillhöra den vårhetsande skaran är banne mig chockerande. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>