Sista lådan. På ett tag.

Som vore det en tacka guld bär jag högtidligt hem ännu en låda av världens godaste glass från världens bästa 18 smaker. Detta kunde vara som vilken skön dag som helst i mitt goda liv, men är det inte. Med dubbla känslor bär jag den mjuka frigolitboxen hemåt i min hand. Detta är nämligen sista lådan. På ett tag.

Nu tror du kanske att det har att göra med ett sånt där löfte som många ägnar sig åt vid den här tiden på året, eller så känner du mig och tror inte alls det. Ack nej, att jag darrar lite extra på handen längs Timmermansgatan just ikväll är för att nu stänger 18 smaker för ombyggnad och öppnar först om några veckor igen. Min frys är liten och rymmer inte mer än detta paket som snart är tomt och hur det ska gå vet ingen. Men nu är det ännu helt nytt och tre av dagens smaker, Bailey´s, Rocky Road och mörk choklad, trängs sida vid sida. Lådan är så full av glass att locket bågnar – något att åtgärda bums!

Gillar du också 18 smaker? Gå med i deras facebookgrupp.
Har du en favoritsmak, som andra borde prova? Berätta här.

Share

2 thoughts on “Sista lådan. På ett tag.

  1. Ett meddelande nådde mig från en av ägarna till 18 smaker. ”Tack för alla fina ord, tre veckor går fort och snart är glassdisken full av smarriga smaker igen! ”. Det känns genast bättre. Och till på köpet är det ju redan en dag mindre kvar att vänta.

  2. Pingback: Väntan är över! | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>