Digital värme

Det finns dom som säger att facebookvänner inte är på riktigt. Att verklig vänskap bor i en verklig värld. Själv vägrar jag vara slav under en så trång verklighetsbeskrivning och värms rakt igenom av de människor som en kort stund igår, men lång nog för att vid tangentbordet författa en grattishälsning, placerade sina tankar hos mig.

En scentekniker, tre mimartister, en ekonom, en författarwannabe, sju utgivna författare, tre radioproducenter, tre socionomer, en fettaktivist, två hivaktivister, en bonde, en rinkebystjärna, två kulturrådsstjärnor, en verksamhetsutvecklare, tre gymnasieklasskompisar, en norrlandsskådis, ett ensamkommande flyktingbarn, en hemvändare, en talskrivare, fem stjärndramatiker, två trädgårdsexperter, två trångsviksbor, tre grundskolekamrater, en tidigare chef, en nuvarande chef, en tidigare bästis, elva scenpersonligheter, en diskrimineringsombudsman, en odenskogare, en castare, flera flirtar, ett gammalt ligg, ett ex, en modärn kvinna, en riksdagsledamot, en handfull dramaturger, en dryg handfull producenter, fem scenkonstmarknadsförare, två skådespelare utan tårar, ett dussin genusvetarvänner, en dianabo, tre pressansvariga, fyra axlar att gråta mot, femton famnar att somna i, en gudfeminist, en västkustare, ett gäng toppakademiker, flera systrar, två DI:kamrater, en samling toppakademiker, två praktikanter, en cirkusprins ,tre vaplabor, en improvisatör, en kulturhusstjärna, en ful:are, en mängd journalister, tre läderbögar, många saknade tidigare kollegor, många gillade av idag, en festivaldirektör, två gavida, en teaterföreningsvän, en pappa, en mästerfotograf, en uppdragsledare, en poppiusprinsessa, en cullbergare, en drömrekrytering, fyra dramatare, en ungdramatare, en flashfemme, en teknikchef, en statistiker, en hel bunt välvässade pennor, en mopedist, en högintellektuell, en berlinare, en privatteaterguru, en mängd hängivna, ännu en skådespelare till, en bananfilmsregissör, en sufflös och äventyrare, tre gotlänningar, två teaterchefer, en farbror, en fru till en farbror, en marockan, två skådespelande spjutspetspolitiker, en språkekvilibrist, en gallerist, en barnmorska, en litteraturhandläggare, en kultursekreterare, en dagstidningsredaktör, en kvällstidningsdito, en nätvandrare, en trubadur, en oljekonstnär, en ormtjusarinna, en überlebba, en hel hög lebbor till, två koreografer, en psykoanalytiker, en biolog, en snyggbög, en klippare, en sondheimbrud, en hel drös genier, en tåvickare, sju professionellt normkritiska, en valstrateg, en teaterfotograf, två säljarstjärnor, en badpojke, en nybyggare, två som jag nyss börjat lära känna, en sexualupplysare, en lyckeboböna, en lindyhoppare, en dataexpert, en kommungubbe, fem prajdare, en nyopererad, några genomkloka, lika många helgalna, en nybög, en stor famn förebilder, en porrfilmsakademiker, en inläsare, en biaktivist, två umebor, en mästerregissör utan tårar, en dito scenograf, en spetsare, en burlesk, en kekeleif:are, en rumsuthyrare, flera fighters, många partikamrater av många slag, en exminister, två stabschefer, två föräldralediga, fjorton feministaktivister, en präst, tre kusiner, ett kusinbarn, ett stjärnskott, ett örhänge, en romanredaktör, en kurator, en medspelare, en saknad anställd, en processutvecklare, en stjärnproducent, en glidare, en träningsfjolla, en finländare, en finlandssvensk, tre kollektivister, en chefskollega, en nyförlöst, en könsrollsaktivist, två jämställdhetskonsulter, en nytillfrisknad, en webbansvarig, en teatertokig, en kroppskung, en clown utan gränser, en druga, en foajéfrände, en framtida rektor, två klyktattare, två rosiga grannar, en konstnärlig ledare, en mycket stor familj.

Verkligt eller overkligt. Vackert är det.
Tack alla.

Share

One thought on “Digital värme

  1. Pingback: År 37 börjar här… | rindå.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>